top of page

Новий позашляховик JETOUR T2 доступний до передзамовлення

Нова модель в лінійці JETOUR – позашляховик JETOUR T2 вже доступний до передзамовлення на Харківському шосе, 179.

Новий автомобіль оснащується чотирициліндровим двигуном 2,0 TGDI потужністю 245 к.с. і крутним моментом 375 Н·м, що працює в парі з роботизованою 7-ми ступінчатою коробкою передач 7DCT з подвійним мокрим зчепленням.

Новинка має виразний та агресивний дизайн екстер'єру, який підкреслюють передні матричні фари та задні світлодіодні ліхтарі. Автомобіль буде оснащено 20-дюймовими колісними дисками.

Інтер'єр JETOUR T2 – це ретельно продуманий простір, створений для комфортних подорожей всією родиною. Зручний і функціональний салон оздоблений високоякісними матеріалами з еко-шкіри. Перед водієм розташовані два дисплеї та консоль із селектором вибору режимів руху. Багатофункціональне кермо, ергономічні сидіння та атмосферне світлодіодне підсвічування забезпечують додатковий комфорт для водія та пасажирів навіть у найдовших подорожах.

Габаритні розміри моделі JETOUR T2 по довжині сягають 4785 мм, по ширині 2006 мм, висота 1880 мм, колісна база - 2800 мм, що забезпечують підвищену місткість салону, а відчуття простору додатково посилюється за рахунок панорамного даху.

Для зручності повсякденних перевезень автомобіль пропонує 8 металевих та 6 пластикових точок кріплення в багажнику, які дозволяють надійно зафіксувати всі необхідні речі. Використання екологічно чистих матеріалів, двозонний клімат-контроль, ефективний фільтр очищення повітря гарантують свіжість в салоні без неприємних запахів.

Серцем 15,6 дюймового сенсорного дисплею мультимедійної системи є продуктивний процесор Qualcomm Snapdragon з 8-ми ядерним чіпом, який оптимізовано для забезпечення балансу між продуктивністю та споживанням енергії. Автомобіль також підтримує Apple CarPlay та Android Auto. Замовляйте новинку від JETOUR в Автоцентрі на Харківсьокму за ціною 1 450 000 грн** Деталі за тел.: (044) 393-23-33  м. Київ, Харкіське шосе, 179 * Зовнішній та внутрішній вигляд наведено для ілюстрації та може відрізнятися від вигляду автомобілів у офіційних дилерів JETOUR в Україні. **Ціни станом на 17.09.2024, з урахуванням ПДВ. Орієнтовна рекомендована роздрібна ціна в дилерській мережі ТОВ "АВТО МОТОР ГРУП" Інформація про ціну є орієнтовною, оприлюднення ціни не є офертою.

Наведені ціни є рекомендованими та можуть відрізнятися від остаточної ціни, запропонованої клієнту офіційним дилером JETOUR в Україні.

ТОВ ""АВТО МОТОР ГРУП"" та офіційні дилери JETOUR в Україні залишають за собою право без попереднього повідомлення змінювати комплектації і ціни на автомобілі. Актуальні ціни уточнюйте в салонах офіційних дилерів або за тел. 0800 502 400 (дзвінки зі стаціонарних телефонів в межах України безкоштовні, з мобільних телефонів - згідно тарифів операторів зв'язку). "

Актуальні ціни вказуються в договорах купівлі-продажу автомобіля, які підписані з офіційним дилером в Україні. Будь ласка, перед підписанням договору купівлі-продажу автомобіля з офіційним дилером в Україні детально ознайомтесь з актуальною ціною та комплектацією автомобіля. Наведена інформація призначена тільки для інформаційних цілей і не може бути використана як документ, що встановлює зобов'язання продавця.

Ціни діють в офіційний дилерській мережі ТОВ "АВТО МОТОР ГРУП" на всій території України за винятком АР Крим і тимчасово окупованих територій.

Всі розрахунки здійснюються в гривні на відповідну дату рахунку-фактури.

19 переглядів

Comments


bottom of page